Puff

Bygg

Låt oss bli er totalentreprenör vid nybyggnation, totalrenovering
och tillbyggnad av villor eller större fastigheter.


Läs mer nedan

Niklas Eliasson
Niklas Eliasson
Arbetschef
Tel: 0346 - 837 80
Maila Niklas!

Bygg
Vi på Falkenbergs Bygg kan hjälpa dig inom en rad olika byggområden.
Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Totalentreprenad
Totalentreprenad innebär ”från grund till färdig villa”.
Vi sköter hela biten från projektering till produktion och har kontakten med alla underleverantörer. Du har en projektledare hos oss som du sköter all kontakt med. När det gäller totalentreprenad så lämnar vi givetvis fri offert.

Renovering
Vi löser underhållsproblemen för många fastighetsägare, oavsett om det är villa-, fastighets- eller företagskunder som behöver hjälp. Vi har kompetens inom företaget för att ta hand om de alla typer av uppdrag inom snickeri, isolering, murning, målning, elinstallation, VVS, plåtslageri och markarbeten.

Tillbyggnad
Vi hjälper dig gärna med tillbyggnad av ditt hus. Vi har kompetens att ta hand om och projektera mindre tillbyggnader av villa, till större utbyggnader av fastigheter & lokaler.

 

Rotavdrag
ROT-avdraget har införts till glädje för alla som planerar att fixa hemma. Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag när man anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden. Avdraget gäller enbart arbetskostnaden, inte material.

 

För mer info om aktuellt ROT-avdrag, läs på skatteverkets hemsida: www.skatteverket.se, eller kontakta oss på 0346-837 80


 

Tveka inte att kontakta oss för offert
– för oss är alla kunder lika viktiga!


 

http://www.Kreera.com web & design i Falkenberg